Stapsgewijze handleiding om Wii U USB Helper te installeren (2024)

Wii U USB Helper is een freeware tool waarmee gebruikers back-ups kunnen maken van 3DS- en Wii U-games. Met de meegeleverde emulators kunnen gamers soepel games op de computer spelen. De Wii U USB Helper is echter compatibel gebleken met verschillende emulators met Cemu.

Het is ontwikkeld door Hikari06 en Wilzor en ontworpen voor Windows- en Android-systemen. De gratis tool van 1.5 MB is eenvoudig te downloaden en te installeren. De extra functies van de tool worden als volgt weergegeven:

  • Gebruikers kunnen profiteren van tot 40 keer snellere downloads in vergelijking met een gewone 3DS of Wii U.
  • De gebruiker mag 3DS- en Wii U-games probleemloos rechtstreeks op de computer spelen.
  • Gebruikers mogen GameCube-spellen op je Wii U installeren. Verder wordt het gespeeld met behulp van een GamePad.
  • Met de installatie kunnen gamers een gamebibliotheek maken, deze bekijken en filters toepassen. Je kunt ook uitgebreid zoeken in het spel.

Kijkend naar de bovenstaande functies, kan men al concluderen dat het de perfecte tool is om een ​​back-up van je favoriete games te maken. De vraag is echter hoe u het systeem kunt downloaden, installeren en instellen.

Maak je geen zorgen; we hebben al uw vragen gedekt. Lees verder om meer te weten te komen over het downloaden en installeren van de Wii U USB Helper.

Een uitgebreide handleiding over de installatie van Wii U USB Helper

Hier is een stapsgewijze handleiding voor het downloaden en installeren van Wii U USB Helper.

  • Stap 1: Schaf eerst een aangepaste Wii U aan, draai hem op je thuiscomputer.
  • Stap 2: Om de Wii U USB Helper te installeren, ga je naar een gerespecteerde en vertrouwde link en download je de meest recente versie.
  • Stap 3: Zodra USBHelperInstaller.exe is gedownload, dubbelklikt u op de link en start u de installatie.
  • Stap 4: Klik op het volgende tabblad en bekijk direct de GNU-licentie. Vink daarna het vakje 'Ik ga akkoord' aan.
  • Stap 5: Er wordt een nieuw venster geopend waarin u op het vervolgkeuzemenu klikt om de bijgewerkte versie te selecteren.
  • Stap 6: Klik nu op de knop Volgende en kies een bestand om Wii U USB-helper op je computer te installeren.
  • Stap 7: Klik nu op het tabblad 'Installeren' en de launcher zal automatisch de nieuwste versie downloaden. Als het downloaden echter om een ​​bepaalde reden stopt, wordt u aangeraden te controleren of het programma door uw firewall is toegelaten of niet. Bovendien, voor het volledig downloaden en installeren, moet u mogelijk enkele minuten wachten. Het hangt ook af van de snelheid van je internetverbinding.
  • Stap 8: Als het klaar is, vink dan het vakje aan voor 'Run USB Helper Launcher'. Klik nu op Voltooien. Binnen enkele seconden is het programma klaar met invoegen.
  • Stap 9: Nadat het proces is voltooid, wordt een tekst weergegeven waarin u uw regio moet selecteren. Selecteer de optie dienovereenkomstig en bekijk de disclaimer. Klik nu op OK. Selecteer nu de site van de game waar je games wilt downloaden. Bovendien, zoals de disclaimer zegt, vermijd het opslaan van games waarvoor beheerdersrechten nodig zijn. Klik nu op OK en kies een bestand waarin je je games wilt opslaan.
  • Stap 10: Daarna verschijnt een scherm dat een Wii U USB-helper vereist om tickets te downloaden. De tickets zijn auteursrechtelijk beschermd, download ze, kopieer de link en voer de URL in het gegeven tabblad in. Als u klaar bent, klikt u op OK. Vervolgens begint de Wii U USB Helper met het maken van de ticketcache, wat een paar minuten kan duren.

Eindelijk verschijnt er een scherm dat zichtbaar is in het hoofdgedeelte van de Wii U USB Helper. Wat het gebruik van het systeem betreft, is het vrij eenvoudig en eenvoudig.

Filter eerst de games van uw keuze. Klik hiervoor op het tabblad Filter, dat zich linksboven in het scherm bevindt. Vanaf hier kun je alle platforms bekijken waarop Wii U USB Helper is ingesteld om weer te geven. Vink nu alle vermelde spelkeuzes uit, behalve de Wii-sectie en 3DS-sectie.

Dit wordt aanbevolen omdat; het is gemakkelijker voor gebruikers om de games van hun keuze te zoeken. Wanneer u nu terug op het tabblad klikt, wordt u doorgestuurd naar het hoofdmenu van het programma. Het hoofdmenu toont nu alleen Wii U en speciaal voor jou aangepaste games.

Bovendien kun je in het hoofdmenu elk spel in de zoekbalk invoeren. Of u kunt de alfabetische volgorde van de spellen bekijken. Om te downloaden, scroll naar beneden en klik met de rechtermuisknop om de optie om te downloaden te selecteren. Als er updates in de rij staan, kun je de game ook aan de downloadwachtrij toevoegen.

Wanneer games worden gedownload, kun je de voortgang controleren in de downloadmanager. De downloadmanager is toegankelijk in de linkerbovenhoek, die je de voortgang laat zien en een geschatte tijd wanneer je game volledig zal worden gedownload. Zodra de installatie van de game is voltooid, kun je je game starten en het hele weekend genieten van het spelen ervan. Als je game echter met een lage snelheid wordt gedownload, klik je op het tabblad Snelheid. Onderaan is er een optie om 'supersnelheid in te schakelen'. Vink dit vakje aan en uw downloadsnelheid zal drastisch toenemen.

Wii U USB Helper is een tool die gratis kan worden gedownload op je Windows- en Android-systeem. Hiermee kun je gemakkelijk een back-up maken van Wii U- en 3DS-games. Als je een gepassioneerde gamer bent, is dit een gemakkelijke en snelle manier om een ​​back-up te maken van je favoriete game. Zodra de Wii U USB Helper is gedownload, kun je er gemakkelijk voordeel uit halen. Dit betekent dat je vrij mag spelen. Dus pak hapjes en drankjes en plan een leuk gameweekend met je vrienden.

Gaming

Over de auteur

beheerder

Waarom wedden op cricket zo populair is in India

Cricket is meer dan 300 jaar geleden uitgevonden en is uitgegroeid tot

Is het waar dat bitcoin een teken heeft van illegale cryptocurrency in India?

Aangezien bitcoins enorm populair zijn geworden bij miljoenen investeerders over de hele wereld, hebben velen

Waarom Kols de sleutel is tot uw marketingstrategie

Op dit moment lijdt het weinig twijfel dat internet

Stapsgewijze handleiding om Wii U USB Helper te installeren (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated:

Views: 6082

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.